Home   |  Kontakt   |  B. Braun worldwide
B. Braun Danmark


 
Home > Kontakt > Ledige jobs

Ledige jobs

Produktspecialist til salg indenfor stomi og kontinens

Produktspecialist til Region Hovedstaden og Region Sjælland

Vi søger en engageret produktspecialist til at drive og udvikle salget af bl.a. stomi-, kontinens- og sårplejeprodukter i distriktet. Som produktspecialist skal du både pleje nuværende kunderelationer og løfte salget ved at udbrede kendskabet til vores medicinske udstyr til nye kunder og ved at få et bredere produktsortiment ind hos eksisterende kunder.
 
Som kandidat forstår du hverdagen på hospitaler og i primærsektoren. Salgserfaring er en fordel og du har en sundhedsfaglig baggrund som f.eks. sygeplejerske alternativt kommer du fra en tilsvarende stilling. Du har det godt med at have mange bolde i luften og finder det inspirerende at arbejde med flere produkter, som du skal introducere til mange forskelligartede brugere og beslutningstagere. Du har evnen og lysten til at gøre en forskel og brænder for at finde frem til de bedste løsninger for dine kunder.

Du vil i tæt samarbejde med Divisionschefen og Produktchefen være med til at udarbejde planer for salgsarbejdet og indsatsområderne. Du får et selvstændigt job, som du kan påvirke, planlægge og har stor indflydelse på. 

Som person har du et højt drive, har mod på udfordringer og er fleksibel og løsningsorienteret. Du arbejder struktureret og er bruger af MS Office-pakken. Du behersker engelsk i skrift og tale. Samtidig kan du lide kontakten med både kolleger, sundhedsfaglige beslutningstagere og slutbrugere, og du er i stand til at sætte dig op til møder med meget varieret agenda og føre en dialog på et højt fagligt niveau.

Du tilbydes et spændende job i en international virksomhed. Her træder du ind i en gruppe af fagligt kompetente kolleger i et godt arbejdsmiljø, hvor du arbejder med stor grad af frihed under ansvar. Introduktion og uddannelse kommer til at foregå på kontoret. Du forventes at kunne arbejde ud fra din hjemmeadresse. Lønpakken inkluderer fast løn, bonusordning, pension samt firmabil, iPad, PC og telefon.

Hvis du finder jobbet interessant bedes du sende dit CV og din ansøgning til Claes Nielsen, e-mail: claes.nielsen@signium.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte B Braun Medical, Divisionschef HC & OPM, Claus Lundin på telefon 2127 2309


 


 

 

 

 

 Open Text Block Image [ID:7305]

 B. Braun Jobs

Visit our Global Job Market and apply now!

 

 


 


 

 

 Open 'List Content Masterpages' [ID:7514]

Corporate Video

Produktspecialist til salg indenfor CRRT og infusionspumper

Produktspecialist primært til Jylland og Fyn

B. Braun Medical søger én engageret produktspecialist til lancering og implementering af en ny CRRT maskine til akut blodrensning på intensiv afdelinger. Produkt porteføljen består derudover, af B Braun’s innovative infusions- og sprøjtepumper, som anvendes på hele hospitalet.

Som kandidat har du enten en baggrund som intensiv sygeplejerske med kendskab til CRRT på superbruger niveau, eller kommer fra en tilsvarende stilling som produktspecialist, hvor du ligeledes har arbejdet med CRRT. Ideelt set har du bopæl på Fyn eller i det østlige Jylland.

Du forstår hverdagen på et hospital og det er naturligt for dig at begå dig på afdelingerne. Du har det godt med at have mange bolde i luften og finder det inspirerende at arbejde med flere produkter, som du introducerer til forskelligartede brugere, teknikere og beslutningstagere. Du har evnen og lysten til at gøre en forskel og brænder for at finde frem til de bedste løsninger for dine kunder.

Du får et selvstændigt job, hvor du i tæt samarbejde med Business Unit Manageren er med til at udarbejde egne salgsplaner og indsatsområder.

Som person har du et højt drive, har mod på udfordringer og er vedholdende. Du er fleksibel,  løsningsorienteret og struktureret. Du kan lide kontakten med beslutningstagere og er i stand til at sætte dig op til møder med meget varieret agenda og føre en dialog på et højt fagligt niveau. Udover salgsarbejde vil undervisning og support være en stor del af din dagligdag.

Du tilbydes et spændende job i en international virksomhed, hvor du skal være i stand til at kommunikere på engelsk i skrift og tale. Som team-player træder du ind i en gruppe af fagligt kompetente kolleger i et godt arbejdsmiljø, hvor du arbejder med stor grad af frihed under ansvar.

Du forventes at kunne arbejde ud fra din hjemmeadresse. Lønpakken inkluderer fast løn, bonusordning, pension samt firmabil, iPad, PC og telefon.

Hvis du finder jobbet interessant bedes du sende dit CV og din ansøgning til Claes Nielsen, e-mail: claes.nielsen@signium.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Business Unit Manager Vibeke Jakobsen, tlf. 5139 5903 eller Divisionschef Claus Lundin, tlf. 2127 2309


 

 

 

 

B. Braun Jobs

Visit our Global Job Market and apply now!