Home   |  Kontakt   |  B. Braun worldwide
B. Braun Danmark


 
Home > Kontakt > Ledige jobs

Ledige jobs

Produktspecialist til salg indenfor CRRT og infusionspumper

Produktspecialist primært til Jylland og Fyn

B. Braun Medical søger én engageret produktspecialist til lancering og implementering af en ny CRRT maskine til akut blodrensning på intensiv afdelinger. Produkt porteføljen består derudover, af B Braun’s innovative infusions- og sprøjtepumper, som anvendes på hele hospitalet.

Som kandidat har du enten en baggrund som intensiv sygeplejerske med kendskab til CRRT på superbruger niveau, eller kommer fra en tilsvarende stilling som produktspecialist, hvor du ligeledes har arbejdet med CRRT. Ideelt set har du bopæl på Fyn eller i det østlige Jylland.

Du forstår hverdagen på et hospital og det er naturligt for dig at begå dig på afdelingerne. Du har det godt med at have mange bolde i luften og finder det inspirerende at arbejde med flere produkter, som du introducerer til forskelligartede brugere, teknikere og beslutningstagere. Du har evnen og lysten til at gøre en forskel og brænder for at finde frem til de bedste løsninger for dine kunder.

Du får et selvstændigt job, hvor du i tæt samarbejde med Business Unit Manageren er med til at udarbejde egne salgsplaner og indsatsområder.

Som person har du et højt drive, har mod på udfordringer og er vedholdende. Du er fleksibel,  løsningsorienteret og struktureret. Du kan lide kontakten med beslutningstagere og er i stand til at sætte dig op til møder med meget varieret agenda og føre en dialog på et højt fagligt niveau. Udover salgsarbejde vil undervisning og support være en stor del af din dagligdag.

Du tilbydes et spændende job i en international virksomhed, hvor du skal være i stand til at kommunikere på engelsk i skrift og tale. Som team-player træder du ind i en gruppe af fagligt kompetente kolleger i et godt arbejdsmiljø, hvor du arbejder med stor grad af frihed under ansvar.

Du forventes at kunne arbejde ud fra din hjemmeadresse. Lønpakken inkluderer fast løn, bonusordning, pension samt firmabil, iPad, PC og telefon.

Hvis du finder jobbet interessant bedes du sende dit CV og din ansøgning til Claes Nielsen, e-mail: claes.nielsen@signium.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Business Unit Manager Vibeke Jakobsen, tlf. 5139 5903 eller Divisionschef Claus Lundin, tlf. 2127 2309

B. Braun Jobs

Visit our Global Job Market and apply now!