Home   |  Kontakt   |  B. Braun worldwide
B. Braun Danmark


 
Home > Kvalitetssikring > Kvalitets- og Miljøsikring

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring
B. Braun tilstræber at sikre de samme høje kvalitetsstandarder for alle deres produkter, processer og serviceydelser over alt i verden. Disse høje kvalitetsstandarder opfyldes ved at anvende råmaterialer af høj kvalitet, moderne teknologi, skarpe hygiejnekrav, samt veluddannede medarbejdere. B. Braun Melsungen AG er certificeret i henhold til ISO 9001: 2000, EN ISO 13485: 2003. B. Braun's kvalitetssikring er baseret på følgende grundprincipper.

Kundefokus
Tæt kontakt med vores kunder hjælper os med at integrere deres behov i produktudviklingen. Vi tilstræber desuden at fungere som sparringspartnere for vores kunder, og efter altid at opretholde et højt serviceniveau i købssituationen såvel som efterfølgende.

Procesorientering
B. Braun lægger vægt på, at produktionsprocesserne konsekvent sikrer et slutprodukt, der lever op til kundernes forventninger og de høje sikkerhedskrav. Standardiseringen af nøgleprocesser og produkter, kombineret med omhyggelig kvalitetskontrol og produktanalyse, medvirker til at opretholde det høje kvalitetsniveau, og danner samtidigt udgangspunktet for fremtidige innovationer og forbedringer.

Løbende forbedringer
B. Braun tilslutter sig princippet om rettidig forebyggelse af fejl fremfor efterfølgende udbedring af fejl. Systematisk projektledelse samt effektive evalueringsmetoder og -teknikker, garanterer at produkterne svarer til den specificerede kvalitet.

Lovmæssige krav og retningslinier
Samtlige B. Braun produkter gennemgår talrige afprøvninger før de kommer på markedet. Alle vores produkter opfylder nationale og internationale krav og retningslinier for lægemidler og medicinsk udstyr.

Sikre, miljøvenlige og økonomiske produkter
B. Braun producerer og leverer sikre, pålidelige og miljøvenlige produkter til de lavest mulige omkostninger. Kontinuerlige forbedringer af processerne under produktudvikling, produktion såvel som distribution, øger effektiviteten og minimerer omkostningerne til fordel for kunden.

Miljøsikring
Som et led i miljøsikringen af B. Braun's produktionsprocesser, er samtlige af B. Braun's produktionsfaciliteter i Tyskland certificerede og validerede i henhold til EMAS retningslinier samt DIN ISO 14001