Home   |  Kontakt   |  B. Braun worldwide
B. Braun Danmark


 
Home >

Anvendelsesvilkår

Disse internetsider har til formål at give generelle oplysninger om B. Braun, dets produkter og tjenester. De er ikke beregnet til at give specialist rådgivning eller instrukser vedrørende de produkter og ydelser, der sælges af B. Braun. For specifikke forespørgsler om vores produkter og tjenester, bedes du kontakte B. Braun direkte.
Vi vil gøre vores bedste for at give dig præcise og up-to-date informationer. Dog kan B. Braun ikke holdes ansvarlig for skader i forbindelse med denne information. Derfor kan vi ikke acceptere nogen form for garanti eller garantere enten eksplicit eller adfærd, og ikke give nogen garanti med hensyn til nøjagtigheden og fuldstændigheden af de medfølgende eller nævnte oplysninger. Brugen af vores internetsider, og alle andre (link) sider, som er forbundet og deres indhold, er på brugerens egen risiko. hverken B. Braun, eller nogen anden part er involveret i produktion, levering, design eller vedligeholdelse af hele internettet, præsentationer eller enkelte dele deraf, eller af de sider eller præsentationer knyttet til vores.
Alle billeder og oplysninger i disse internetsider, i det omfang de er reproducerbare, er beskyttet af ophavsret og andre immaterielle rettigheder. Alle produktnavne, store bogstaver eller mærket på andre måder i disse internetsider, er varemærker tilhørende B. Braun Group. Anvendelse og gengivelse af disse oplysninger er forbudt uden forudgående skriftlig samtykke fra B. Braun.
Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet af disse internetsider uden forudgående varsel, da vi anser det for hensigtsmæssigt. Ingen erstatningsansvar som følge af dette.