Betingelser

Hurtig produktfinder

Vælg en kategori eller underkategori

Disse internetsider skal give generel information om B. Braun, produkter og tjenester. De er ikke beregnet til at levere specialiserede råd eller instruktioner vedrørende produkter og tjenester, der sælges af B. Braun. For særlige spørgsmål vedrørende vores produkter og tjenester, bedes du kontakte B. Braun.

Vi vil gøre vores bedste for at give dig præcise og ajourførte oplysninger. B. Braun kan dog ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader, der opstår i forbindelse med disse oplysninger. Derfor giver vi ikke nogen garanti, det være sig udtrykkeligt eller som en handling, og giver ingen garantier med hensyn til nøjagtigheden og fuldstændigheden af ​​de påtænkte oplysninger. Brugen af ​​vores internetsider, alle andre sider, der er forbundet, og deres indhold er på brugerens egen risiko.

Hverken B. Braun, eller nogen anden part er involveret i produktion, fremstilling, design eller vedligeholdelse af hele internettet, præsentation, enkelte dele eller sider eller præsentationer linket til vores hjemmeside i en hvilken som helst form er ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte skader eller skader med eller uden fejl, der kan opstå som følge af adgang, brug eller manglende evne til at bruge internetpræsentationen af ​​B. Braun eller tilknyttede sider. Før du bruger eller anvender vores produkter, skal brugeroplysningerne, der leveres med disse produkter, høres.

Disse websider indeholder også oplysninger fra en tredjepart og forslag til links til andre internetsider. Hvor muligt, er disse sider markeret. Vi kan ikke påtage os noget ansvar for oplysninger fra en tredjepart.

Alle billeder og informationer på disse hjemmesider, for så vidt de er reproducerbare, er beskyttet af ophavsret eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder. Alle produktnavne, skrevet med store bogstaver eller på anden måde markeret på disse websteder er varemærker tilhørende B. Braun-gruppen. Brug og reproduktion af disse oplysninger er ikke tilladt uden forudgående skriftligt samtykke fra B. Braun.

Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af disse websider uden forudgående varsel, når vi anser det for hensigtsmæssigt. Der er intet ansvar overhovedet.