Datasikkerhedspolitik

Hurtig produktfinder

Vælg en kategori eller underkategori

Datasikkerhedspolitik

Anomnym dataindsamling
Du kan benytte B. Brauns hjemmesider uden at indtaste personlige oplysninger. Vi bliver kun informeret om navnet på din internetudbyder, hvilke oplysninger der blev overført til os fra din browser og oplysninger om hvilke websteder du besøger i vores domæner. Til dette formål bruger vi etracker-programmet. Oplysningerne indsamlet gennem dette program er kun til statistiske formål. Som en individuel bruger forbliver du anonym.

e-tracker

Med hjælp f teknologi fra etracker GmbH (www.etracker.de) indsamles brugerdata og opbevares på hjemmesiden i en anonym form. Cookies kan bruges til disse formål, disse cookies indsamler og gemmer kun oplysninger i et pseudonymformular. Oplysningerne anvendes ikke til personligt at identificere besøgende på dette websted og er ikke indsendt sammen med andre oplysninger vedrørende en pseudonymbærer. Retten til at indsamle og gemme sådanne oplysninger kan til enhver tid tilbagekaldes af webstedets brugere til efterfølgende besøg på webstedet regulations.

Indsamling, behandling og overførsel af personoplysninger

Persondata indsamles kun, når du selv indsender oplysningerne, f.eks. I et kontaktformular på hjemmesiden. Disse data overføres ikke til tredjeparter, medmindre du udtrykkeligt siger, at dette er dit ønske.

Samtykke og begrænset anvendelse

Indsendelse af personlige- eller forretningsoplysninger (e-mail-adresser, navne, adresser) sker på frivillig basis. Ved at indsende sådanne oplysninger giver du tilladelse til, at oplysningerne bliver indsamlet, behandlet eller brugt med det formål at kontakte, gennemføre aftaler og for at beskytte vores egne legitime forretningsinteresser eller til andre formål, der er angivet af dig . Dataindsamling, behandling eller brug til andre formål vil ikke forekomme. Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes fra dette punkt fremad

Ret til adgang og offentligt register for procedurer

På anmodning informerer vi dig skriftligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, hvorved vi har gemt personoplysninger fra dig og som disse data er. Derudover har du i overensstemmelse med gældende lovbestemmelser ret til at rette op, blokere og / eller slette sådanne personoplysninger. I vores offentlige register over procedurer har vi sammenfattet oplysninger i overensstemmelse med § 4e i den tyske forbundslov om databeskyttelse (BDSG).

Sikkerhed

B. Braun Melsungen AG anvender tekniske og organisatoriske foranstaltninger for datasikkerhed for at beskytte data, der stilles til rådighed for virksomheden mod ulovlig eller bevidst manipulation, tab, ødelæggelse eller adgang fra uautoriserede personer. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende i overensstemmelse med udviklingen af tekniske standarder.

Databeskyttelse

Såfremt du har spørgsmål om håndtering af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte vores databeskyttelsesofficer direkte.

 

Har du spørgsmål vedrørende behandling af dine personlige data, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige direkte. De er også tilgængelige for at hjælpe med information forespørgsler, anmodninger eller klage

 

B. Braun Melsungen AG
Data Protection Department
Carl-Braun-Strasse 1
34212 Melsungen
Germany


Valid as at: 23/10/2015