ELSA - Udlån af operationssæt

Hurtig produktfinder

Vælg en kategori eller underkategori

ELSA - Udlånsafd. for operationssæt

Med ELSA (European Loan Service of Aesculap), hjælper Aesculap med at lukke huller og overvinde flaskehalse i levering af hospitalsudstyr. ELSA låneservice giver specielle implantater, instrumenter og instrumentsæt til din operation. Hospitalet undgår derved anskaffelsesudgifter til sjældent brugte instrumenter og hjælper med at spare lagerplads og omkostninger.

Du kan vælge mellem 50 forskellige lånesæt, herunder alle Aesculap systemer og varianter for hofte og knæ endoprosthetics, systemer til søm låsning og rygkirurgi og særlige revision instrumentsæt. Alle lånesæt er checket og klar til at opfylde de højeste kvalitetsstandarder.

Aesculap har forsendelser af lånesæt til kunder i Tyskland, Østrig, Schweiz, Danmark og andres steder i Europa.

Bestilling og forsendelse:

Lånesættet kan bestilles indtil 24 timer før den planlagte operation, afhængigt af tilgængeligheden. Kontakt din konsulent for bestilling af lånesættet.

Lånesættet, med de nødvendige instrumenter og implantater, er konfigureret, kontrolleret og sikkert pakket af ELSA personale. Aesculap lånesæt er klar til steril forarbejdning og leveres direkte til dit hospital.

Detaljerede instruktioner til behandling af sættet, er en del af den dokumentation som vedlægges hvert lånesæt. Instrumenterne vil være klar i tide til din operation, så snart de er blevet steriliseret.

Returforsendelse:

Efter brug skal instrumenterne rengøres og steriliseres af hospitalet og gøres klar til afhentning/forsendelse. Ved modtagelse af lånesættet følger dekontamineringsseddel, som skal udfyldes og vedlægges. Mangler dekontamineringssedlen ved modtagelse, kan den downloades på denne side. Følger den ikke lånesættet retur, vil Asculap, som fast procedure, rengøre sættet for låners regning. Beløbet er kr. 500,00 pr. sæt. Afhentning/forsendelse aftales nærmere med konsulenten.