ATS Aesculap Technical Service

Hurtig produktfinder

Vælg en kategori eller underkategori

Aesculap instrumentreparation og -slibning

Aesculap Tekniske Service - ATS.

Hos Aesculap i Tuttlingen, Tyskland, ligger også vores tekniske serviceafdeling. Med næsten 160 højt kvalificerede medarbejdere ansat i vores tekniske serviceafdleling, kan vi garantere en hurtig og erfaren reparationsservice i forbindelse med alle Aesculaps produkter.

Hvad angår kirurgiske instrumenter, gør det ingen forskel, om de er Aesculap-produkter eller produkter fra en anden producent - for os kommer kvaliteten først. Dette er grundfæstet i årtiers erfaring og opretholdes ved hjælp af vores løbende uddannelsesprogram for alle serviceteknikere

Vi står ved vores kvalitetsreparationer!

Efter reparationen markerer vi produkterne med ATS-servicekoden og giver ét års garanti. Ud over kvalitet og hastighed koncentrerer vi os om at udføre reparationerne så omkostningseffektivt som muligt, og vores erfarne fagfolk står klar til at levere hurtig og pålidelig hjælp, når du har spørgsmål.

Den praktiske procedure:

Aesculap stiller æsker til rådighed til forsendelse af jeres instrumenter til vores kontor på Frederiksberg. Vi sørger for, at I altid har æsker til rådighed. Forsendelsen til vores kontor vil være fragtfrit for jer. Kontakt din konsulent, hvis du ønsker at gøre brug af denne service.

Vedhæftede reparationsseddel bedes udfyldt og medfølge produkterne. Da de tyske sundhedsmyndigheder kræver dokumentation for, at instrumenterne er vasket og desinfiseret før de sendes til reparation, bedes decontaminiseringsskema også vedlægges instrumenterne. Begge skemaer kan downloades her på denne side. Indsend produkterne til:

B. Braun Medical A/S
Dirch Passers Allé, 27, 3. sal
2000 Frederiksberg

Att.: Rep/slib 

Relaterede dokumenter

Beskrivelse Dokument Link
Reparationsskema Download blanket
pdf (51.6 KB)
Dekontamineringsskema Download blanket
pdf (422.3 KB)
Information om returnering Download blanket
pdf (2.3 MB)
Informationsbrochure vedr. Aesculap Technical Service (ATS) Download brochure
pdf (4.8 MB)